Το Προσωρινό Μητρώο Ωφελουμένων περιλαμβάνει τους επιλεγέντες και τους επιλαχόντες σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης κάθε υποψηφίου ανά Περιφέρεια, αλλά και τους απορριφθέντες υποψήφιους
Ανακοίνωση Προσωρινού Μητρώου Ωφελουμένων για την Πράξη «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΠΕΕ)» με κωδικό MIS 50351

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων για κατάρτιση του Προσωρινού Μητρώου Ωφελουμένων για την υλοποίηση της Πράξης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΠΕΕ)» με κωδικό MIS 5035118 ως προς την ορθότητα και πληρότητά τους.

Το Προσωρινό Μητρώο Ωφελουμένων περιλαμβάνει τους επιλεγέντες και τους επιλαχόντες σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης κάθε υποψηφίου ανά Περιφέρεια, αλλά και τους απορριφθέντες υποψήφιους.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να ενημερωθεί για το αν εντάσσεται στο μητρώο και για τη σειρά κατάταξής του/της χρησιμοποιώντας τον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υπέβαλε ο/η υποψήφιος/α στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης των Αιτήσεων χρησιμοποιώντας τον αριθμό ΚΑΥΑΣ, το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ τους στην ενότητα «Αναζήτηση Αίτησης» (https://110.greekfashion.gr/p/m/getapplication/el-GR)

Οι μη επιλεγέντες ωφελούμενοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από της αναρτήσεως του πίνακα επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριφθέντων ανά κατηγορία περιφερειών. Οι αντιρρήσεις αποστέλλονται με e-mail στο sepee.prosklisi110@gmail.com και τίθενται αμελλητί ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων που έχει ορισθεί από τον ΣΕΠΕΕ.

Η Επιτροπή Ενστάσεων εξετάζει πρώτον το εμπρόθεσμο και εν συνεχεία το βάσιμο των αντιρρήσεων, και εκδίδει σχετική απόφαση την οποία κοινοποιεί εγγράφως στον κάθε αιτούντα. Η Επιτροπή Ενστάσεων δύναται να ζητήσει διευκρινίσεις από τον αιτούντα και γενικώς να ενεργήσει οτιδήποτε απαιτηθεί, προκειμένου να αξιολογήσει τους ισχυρισμούς του αιτούντα. Η Επιτροπή Ενστάσεων καλείται να αποφανθεί επί των αντιρρήσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την υποβολή τους.

Μετά την εξέταση των τυχών αντιρρήσεων/ενστάσεων, η Επιτροπή Επιλογής Ωφελουμένων προχωρά στην κατάρτιση του Οριστικού Μητρώου Ωφελουμένων. Ο πίνακας με το Οριστικό Μητρώο Ωφελουμένων αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΕΕ και κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να ενημερωθεί για το αν εντάσσεται στο μητρώο και για τη σειρά κατάταξης του/της χρησιμοποιώντας τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση με τα αποτελέσματα εδώ.

Footer Image